Ride ferie, Rideferie i Bulgarien, Ride ferie i Bulgarien, Adventure, Adventure rejse, Adventurerejser, Apriltsi, Apriltzi, Apriltzy, Aprilzi, Aprilzy, Australsk sadel, Balkan, Balkan Trail, Balkanbjergene, Balkantrail, Balkantrek, Bjornejagt, Bukkejagt, Bulgarien, Cowboy, Cowboysadel, Dagbog, Det vilde vesten, Det vilde osten, Dahjortejagt, Eventyr rejse, Eventyr ridning, Familieridning, Galop, Gemsejagt, Heste, Heste Bulgarien, Heste i Bulgarien, Heste og jagt, Hestebilleder, Hestedagbog, Hesteeventyr, Hesteferie, Hestefolk, Hesteglad, Hestehvisker, Hesteinfo, Hestenet
HOME
HESTE
NYHEDER
KONTAKT
LINKS
HESTE fortsat
.
.
.
 
Bulgarien
  Om landet
  Fra A-Z


Bulgarien
 
Riding Base
"Balkan"
  Om stedet
  Dagbog
  Galleri

Riding Base Balkan
 
Riding Base
"The Valley of
Roses"
 
 Om stedet
  Galleri

Riding Base The Valley of Roses
 
Balkan Trail
  Om turen
  GalleriBalkan Trail
  Trail to Mount Botev
  Om turen
  GalleriTrail to Mount Botev
 

Balkan Panorama Trail
  Om turen
  Galleri

Mini trail til Central Balkan National Park
 
Trail til "De syngende klipper"
  Om turen
  Galleri


Trail til ”De syngende klipper”
 
Nature Adventure familieuger
  Om turen
  Galleri


nature_adventure_familieuger_2007.asp
 
Galleri 2012
pixel
Home » HESTE » Heste (fortsat)


Udstyret
Bulgarian MapAl vores erfaring siger os, at det bedste udstyr i bjergene er western. Vi rider udelukkende med amerikansk udstyr: Sadler – fx. Equiflex med fleksible bomme, der beskytter hestens ryg maksimalt, pads, bid m.m. Vi rider med traditionelle bid. Fortvivl ikke, hvis du aldrig har prøvet at sidde i en westernsadel – der går ikke mange minutter, før du føler dig hjemme. Tro os! Vi har oplevet det rigtig mange gange. Der er naturligvis sadeltasker på stedet.

På alle trails og trekkingture er der bagagetransport, og du kan derfor bruge sadeltaskerne til et par tørre sokker, camara, drikkedunk ... og måske lidt hesteguf.

Du skal medbringe alt personligt udstyr: Sko/støvler, bukser (og måske chaps), ridehjelm / ridehat m.m. Sporer og pisk må ikke medbringes.

En rytter rider ud.....
På begge vore baser og uanset hvilket en tur man vælger, så har vi et fast ankomstritual, og vi gør meget ud af ”det første møde” mellem hest og rytter. Vi synes, det er utrolig vigtigt, at der er en god kemi i samspillet mellem de to levende væsener. Derfor skal det første møde også foregå i en god atmosfære, hvor hestene får lov til at se rytteren an og omvendt. Vi bruger som regel et par timer den første dag til at lære hestene at kende og lige prøve sig selv lidt af på ryggen af en ny hest, inden det går løs med de lange ridt i naturen.

Ridemuligheder – ride eventyr
Der er så mange muligheder for helt fantastiske rideoplevelser, at kun ordforrådet og fantasien sætter sine begrænsninger. Oplevelserne tager udgangspunkt i vores to ridecentre lige midt i Bulgarien:

Riding Base ”Balkan”, der er basen året rundt og Riding Base ”Valley of Roses”, der er sommerbase. Fra disse to centre kan man ride ud i kæmpe, kæmpe områder af uberørt natur. Fælles for rideferierne her er, at man bor det samme sted hele ugen og rider ud hver dag – typisk kan man ride ud 2-3 timer om formiddagen og 2-3 timer om eftermiddagen. Det nøjagtige antal timer afhænger af flere faktorer f.eks. vejret. Vælger du at bo det samme sted, vil du opleve den mest varierede ridning, og det giver dig mulighed for alle facetter indenfor det vi kalder naturridning.

Balkan trail er navnet på vores klassiske trail over 2 bjerge: Først rides over Balkanbjergene og bagefter over lillebroren: Sredna Gora bjergene. Vi kommer op i mere end 2000 m – gennem en kæmpe nationalpark og en lille bjergby. Gennem Rosernes dal til en lille perle af en landsby. Her har vi en hel dag med tid til at gøre alt det, som også er en del af rideferien: At ride ud i et lille lokalsamfund, se sig omkring og nyde livet. Man kan også benytte dagen til at ride og lege med hestene på de fantastiske enge og lysninger. Efter denne dag går det atter mod nord ad et andet trail end på udturen i retning mod Apriltsi. Der er en overnatning undervejs, inden heste og ryttere er fremme, hvor det hele startede en uge tidligere.

Uanset hvad du vælger, så gælder vort motto: Rid ud sammen med os og gør det til dit eget eventyr.

 

jagt jagt
Udskriv denne side |

design and maintaned by seedot.com
Copyright © 2004-2013 RideferieBulgarien.dk®